Információk
 • Adatvédelem
  Adatvédelem
 • Bemutatkozás
  Bemutatkozás
 • Elérhetőségek
  Elérhetőségek
 • Kapcsolatfelvétel
  Kapcsolatfelvétel
 • Aktuális
  Aktuális
 • Megközelíthetőség
  Megközelíthetőség

Thermal Camping**** Sárvár

Szeretettel köszöntjük kempingünk weboldalán!

Tovább a tartalomhoz

Kempingünk Nyugat-Magyarországon, a hangulatos kisvárosban, Sárváron található. Az egész évben nyitva tartó kemping közvetlen összeköttetésben áll a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel, így valamennyi vendégünk számára térítésmentes és korlátlan belépést biztosítunk a fürdőkomplexumba itt tartózkodása idején. A két létesítmény tökéletes lehetőséget kínál a pihenésre, feltöltődésre, legyen szó akár gyógykúráról, akár családi üdülésről. 

A kempingünk különböző típusú szálláshelyeket kínál. A 89 közel 100 m2-es területű beállóhelyeken kívül 14 vadonatúj, jól felszerelt mobilház és 6 apartman áll vendégeink rendelkezésére. A szállástípusokról menüpontjainkban tájékozódhat!

A kemping közvetlen szomszédságában fekvő csónakázó tavak számos szabadidős tevékenységet kínálnak (csónakázás, horgászat, piknik, játszótér, télen korcsolyázás).

A Thermal Camping nyugodt, csendes környezete tökéletes lehetőséget kínál pihenésre, családi nyaralásra. A gyógy- és wellness szolgáltatások széles palettája, a személyzet gondoskodása, Sárvár kulturális és természeti szépségei feledhetetlen élménnyel ajándékozzák meg az idelátogatókat.


Szeretettel várjuk Önöket Sárváron! Kellemes pihenést kívánunk!

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Letölthető árlista

Árainkról tájékozódhat az árlistánkban.

További info